Om oss

family

Kärleken för Aussies och min familj

Jag heter Lea och tillsammans med min man Tobias har vi startat denna kennel här i vackra Västervik. Min passion för Australian Shepherds har funnits med mig ända sedan jag skaffade mig min första Aussie, Bounty. Bounty finns fortfarande bland oss och fyller 13 år i år!

East Coast Pearls

Här på East Coast Pearls strävar vi efter att föda upp friska, glada och välbalanserade Australian Shepherds. Varje valp som föds hos oss får en kärleksfull start på livet och en solid grund för att bli en älskad medlem i en ny familj.

Att jobba med dessa underbara hundar är inte bara en hobby för mig, det är en livsstil. Jag är stolt över att kunna erbjuda valpar av hög kvalitet till familjer som delar vår passion och kärlek till rasen.

Tack för att du besöker oss här på East Coast Pearls. Om du har några frågor eller vill veta mer om vårt arbete är du varmt välkommen att höra av dig!

logo painted dog

Frågor & svar

Varje valp levereras med nödvändiga vaccinationer, veterinärundersökning- och besiktning. Alla våra valpar är också Dolda-Fel försäkrade via Folksam i 39 månader. För detaljer kring försäkringar och hälsostatus, vänligen kontakta oss direkt.

Vår kennel präglas av vår passion för rasen, engagemang för avelsstandard och kärlek till varje individ. Vi strävar efter att inte enbart föda upp hundar utan lojala familjemedlemmar. Vi är transparenta, tillgängliga och arbetar hårt för att se till att våra valpar hamnar i kärleksfulla och ansvarsfulla hem.

Om du är intresserad av en valp från vår kennel, vänligen kontakta oss direkt genom att fylla i en intresseanmälan. Vi tar gärna emot information om din önskade tidpunkt för att skaffa valp och övriga preferenser. Observera dock att vi inte säljer efter färgönskningar! Intresslistan hjälper oss att matcha rätt valp med rätt ägare och ska säkerställa att varje hund hittar det perfekta hemmet.

Vi stödjer våra valpköpare genom hela livet av deras hund. Vi erbjuder råd om träning, hälsa och allmän skötsel i den mån det går. Dessutom är vi tillgängliga för att svara på frågor och ge stöd när det behövs. Vårt mål är att skapa en stark och hållbar relation med varje valpköpare.

  • Seriös, genuin och glädjefylld uppfödare och Kennel, som vi rekommenderar till alla!

När man bestämt sig för att skaffa en Aussie och skriver till en kennel och anmäler sitt intresse, så är det exakt på detta sättet man vill bli bemött! Rakt igenom världsklass på bemötande, återkoppling, nivå av seriöst hanterande och vikten av att rätt valp hamnar hos rätt person!

Det ska vara roligt att ha kontakt med en uppfödare, både innan och efter man köpt valp. Lea har god fortsatt kontakt och man märker verkligen att det är ett genuint intresse att bibehålla kontakt och följa alla avkommor, något jag beundrar djupt då det helt klart finns en hel drös av oss.

Jennie Lindberg

  • Tacksamma över återkommande kennelträffar där Bailey får träffa sina släktingar!

Vi köpte en tik från E-kullen, som var vår första aussie, och är otroligt nöjda med allt från tiden innan vi skulle köpa valp till nu. Från första början blev vi bemötta av ett seriöst och välkomnande sätt där hundarna och valparnas mående alltid stod i fokus. Guidning under val av valpen utifrån våra önskemål efter personlighet av valp och även en trygghetskänsla sedan vi hämtade vår lilla ”Bailey” att alltid kunna ringa Lea och be om råd eller berätta om allt mellan himmel och jord. Vi valde en hund från en arbetslinje som gett oss väldigt mycket kärlek och såklart lite gråa hårstrån. Fått en kompis som vill följa med på allt och gör allt med en härlig glädje. Rekommenderar starkt en hund från Eastcoast Pearls Kennel om man vill ha en aktiv hund med mycket kärlek!

Laura Solterbeck & Evelina Olsson

  • Vår valp är stjärnan i vår film!

En fantastisk kennel som bedriver förstaklassig avel och som står på en fin värdegrund. Tack Lea för att vi fick förvärva en sån trygg, stabil, glad och en helt underbar liten tjej.

Paulina Hermansson

  • Seriös och proffsig, rekommenderas mycket!

Att skaffa sin första hund från Lea och Eastcoast pearls har känts så tryggt. Vi har fått hjälp och stöd med frågor, stort som smått som oroliga hundföräldrar. Hon bryr sig verkligen om valparna och deras nya ägare även efter flytt.

Christel Carlén

  • Är noggrann med hälsa och mentalitet hos föräldrarna!

Vi är supernöjda med vår kontakt med uppfödaren både innan och efter vi köpte valp. Svarar snabbt på frågor och funderingar och matchade oss med helt rätt valp efter personlighet!

Lucas & Frida