Valpar

just nu

Vi har valpar

Våra fina tikar Essie och Bodil har båda fått varsin kull i april. I början på juni, vecka 23 kommer valparna vara redo för sina nya hem.

L-kullen

DAMON X ESSIE

6 valpar

M-kullen

DALLAS X BODIL

6 valpar

tikvalp ledig

Stamtavlenamn: Eastcoast pearls La vie est tout
Kön: Tik

Färg: Svart trefärgad

Svans: NBT
Tänder: Fullständig tanduppsättning, saxbett

25 000 kr

  • Valpen levereras tidigast med 8 veckors ålder
  • SKK Stamtavla
  • Veterinärsbesiktigad
  • Chippad
  • Vaccinerad
  • Försäkrad via Folksam
  • Valppaket (foder, halsband, bajspåsar m.m.)
valpresan

Hur det går till

Gör en intresseanmälan

Kontakta oss genom att fylla i ditt namn, email, telefonnummer och skriv ett kort meddelande om dina önskemål av valp, så återkommer vi så fort vi kan med svar. Ju mer information vi kan få av dig desto enklare blir valet för oss.

Valparnas tid hos oss

mamma dog

Första veckorna bor valparna i sin valplåda tillsammans med sin mamma i en lugn och trygg miljö.

valpar ute

Vid tre- till fyra veckors ålder flyttar valparna till ett större utrymme då behovet av att röra på sig ökar och då får de också möjlighet att komma ut många gånger per dag.

Vi lägger mycket tid på att träna rumsrenhet, gosa och umgås med valparna och även vid att vänja dom med allt som kan förekomma i ett vanligt hem så som vardagliga ljud, barn och andra djur.

family

Hos oss finns tre små barn i familjen och andra vuxna hundar i hemmet. Tack vare all vår socialisering får valparna en ovärderlig miljöträning under sina första veckor i livet. Beroende på årstid gör vi utflykter till skog, strand och hästverksamhet.

Möt våra tidigare valpar

Vi strävar efter att leverera inte bara sällskapshundar, utan äkta familjemedlemmar. Varje valp som föds här på kenneln är resultatet av noggrant övervägda avelsbeslut som prioriterar hälsa och karaktär.

Frågor & svar

Varje valp levereras med nödvändiga vaccinationer, veterinärundersökning- och besiktning. Alla våra valpar är också Dolda-Fel försäkrade via Folksam i 39 månader. För detaljer kring försäkringar och hälsostatus, vänligen kontakta oss direkt.

Vår kennel präglas av vår passion för rasen, engagemang för avelsstandard och kärlek till varje individ. Vi strävar efter att inte enbart föda upp hundar utan lojala familjemedlemmar. Vi är transparenta, tillgängliga och arbetar hårt för att se till att våra valpar hamnar i kärleksfulla och ansvarsfulla hem.

Om du är intresserad av en valp från vår kennel, vänligen kontakta oss direkt genom att fylla i en intresseanmälan. Vi tar gärna emot information om din önskade tidpunkt för att skaffa valp och övriga preferenser. Observera dock att vi inte säljer efter färgönskningar! Intresslistan hjälper oss att matcha rätt valp med rätt ägare och ska säkerställa att varje hund hittar det perfekta hemmet.

Vi stödjer våra valpköpare genom hela livet av deras hund. Vi erbjuder råd om träning, hälsa och allmän skötsel i den mån det går. Dessutom är vi tillgängliga för att svara på frågor och ge stöd när det behövs. Vårt mål är att skapa en stark och hållbar relation med varje valpköpare.